Авторизоваться для возможности размещать объявления. Нажмите тут если у вас нет учетной записи.

Crearea celui mai bun magazin online pe motorul New Simpla.

2023-08-23 11:24   Бизнес в интернете   Chişinău   49 просм Ссылка: WjnegglewZ1

Локация: Chişinău

Цена: 25,000 ₴


Facem un magazin online bazat pe șabloane profesionale, ceea ce face posibilă obținerea unui clasament foarte bun în motoarele de căutare, întrucât acum nu este atât SEO responsabil pentru asta, ci un site bine făcut. Module de magazin.

Facem magazin online pe motorul „New Simpla”. Site de asistență: https://simplacms.pp.ua/

New Simpla este un nou motor de magazin creat de noi pe baza fostului Simpla rusesc. Poate cel mai rapid motor de magazin de pe piață. Poate încărca până la 500.000 de articole și funcționează excelent. Multe dintre magazinele online nici măcar nu se apropie de acest indicator. Sistem de management foarte ușor și convenabil în panoul de administrare.

Funcționează pe php7,8. Motor inteligent de șabloane, care vă permite să faceți rapid modificări în design. Un volum destul de mic al motorului face posibilă crearea rapidă a oricăror module și modele de design suplimentare.

În acest caz, trebuie să vă amintiți nu atât de mult că motorul magazinului poate fi gratuit, ci cât de mult vor costa modulele pentru acesta.

Dacă vrei să fii în fruntea listei motoarelor de căutare, nu prea ai nevoie de SEO, nu va funcționa. Pentru a face acest lucru, trebuie să urmați recomandările noastre, experiența noastră vă permite să afișați site-uri suficient de rapid până în primele poziții fără nici un fel de SEO.

De fapt ai nevoie de:

1. Motor rapid, pentru că Pentru motorul de căutare, timpul de încărcare a paginii contează.

2. Un șablon bine făcut pentru site-ul dvs., marcarea acestuia.

3. Răspuns rapid al serverului

4. Micro-markup făcut corect

5. Scripturi și css optimizate

6. Frecvența actualizărilor de conținut și o hartă a site-ului bine concepută.

7. Serverul țării în care va fi localizat site-ul dvs. (mai multe pentru Google)

Oferim nu doar serviciul de creare a unui site și module pentru acesta, dar oferim și, dacă este necesar, servere excelente pentru funcționarea acestuia la un preț excelent cu întreținere completă a serverului.

Exemple de site:

https://korob-ok.com.ua/

https://kitavto.com.ua/

https://organia.com.ua/